nemcsak házakat, hanem egy jobb életmódot is építünk

tervezéstől a befejezésig - mindezt tőlünk kulcsrakészen

cégismertető

Szakterületünk a teljes körű épület kivitelezési, felújítási, bővítési, átépítési, korszerűsítési munkálatok Budapest, Pest megye és vonzáskörzetében valamint Balaton és annak vonzáskörzetében.

Büszkék vagyunk a minőségű kivitelezésre. Építtetőink elégedettek velünk, mert Cégünkkel pénzt takaríthatnak meg és nem kevés idegeskedéstől és stressztől kíméljük meg őket.

A Szolárd Házak lakó és nem lakóépületek teljes körű, generálkivitelezését végzi csaknem 15 éve. A teljes körű kivitelezés, építés mellett a felújítás és átalakítás széles palettáját nyújtja, az építtetők igényei alapján legyen az családi ház, társasház, vendéglátóhelyek, üzletrészek, vagy akár istálló.

ami minket jellemez
REÁLIS KÖLTSÉGVETÉS

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEINK, NINCS MEGLEPETÉS. 
ŐSZINTÉK VAGYUNK A KÖLTSÉGEKKEL KAPCSOLATBAN.
KÖLTSÉGVETÉSÜNK RÉSZLETES, REÁLIS ÉS ALAPOS.
Magyarországon a házépítés, felújítások során még mindig az ár a döntő tényező. Az nyeri el a munkát, aki a legalacsonyabb árat adja. Ez nem mindig célravezető. Az alacsonyabb árral együtt járhat az alacsonyabb minőség is.
A költségvetés készítése során az építtetővel átbeszéljük az anyagok, termékek árfekvéseit, a gyártók közötti ár különségeket és okait, majd közösen meghatározzuk, hogy milyen anyagokkal, termékekkel dolgozzunk, és azt építjük be a költségvetésbe. Természetesen vannak alacsonyabb és magasabb árkategóriájú termékek, anyagok is. Nem azt akarjuk mondani, hogy csak a legdrágább termékek a jók, de ne az olcsóság legyen egy házépítésnél a döntő tényező.


MINDENT IDŐBEN

IDŐBEN A MUNKAANYAGOKAT, IDŐBEN A SZAKEMBEREKET
Szorgalmasan dolgozunk, hogy a teljesítési határidőket tartani tudjuk, amelyhez folyamatos szigorú menetrendet várunk el magunktól. Szakembereink szorosan együttműködnek, beszállítóink és alvállalkozóink is megbecsülik a határidőket, hogy a kitűzött mérföldköveket időben elérjük.


MINŐSÉG

BÜSZKÉK VAGYUNK A MUNKÁNK MINŐSÉGÉRE
CÉGÜNK AZT VALLJA, HOGY OLYAN ANYAGOKKAL, TERMÉKEKKEL
DOLGOZZUNK, AMELYEKET A SAJÁT HÁZUNKBA IS SZÍVESEN BEÉPÍTENÉNK, FELHASZNÁLNÁNK
Garantáljuk a minőségi munkát, és arra törekszünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, követelményeknek, az építtetők igényeinek.
A megfelelő minőségű anyagok használata, a munkafázisok szabványok szerinti kialakítása, a jogszabályok ismerete, a munkavédelem betartása, az építési folyamatban a résztvevők képessége az összedolgozásra és együttes tevékenysége, azaz a csapatmunka kell a minőségű építmény létrehozásához.


kapcsolat

 

Kérdés, ajánlatkérés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.