nemcsak házakat, hanem egy jobb életmódot is építünk

tervezéstől a befejezésig - mindezt tőlünk kulcsrakészen

Családi lakóház építése Vácott

 Családi lakóház építése négy fő részére. Összes beépített nettó alapterület: 185,60 m2.

 Egy olyan épület kerül kialakításra, mely sok fényt enged be, nagyméretű nyílászárókkal rendelkezik, mely meleg érzetet kelt, továbbá hatalmas tereket foglal magába a nagy belmagasságú nappalival, modern tömegformálással, de mégis a környezetbe illeszkedően.

 A földszinten kerül elhelyezésre a nappali-konyha-étkező, mely egy teret képez, valamint egy garázs, mosókonyha és egy előszoba. Az emeleten három nagyméretű szoba, két fürdő, és egy dolgozó sarok kerül megépítésre. Az emeletre egy nagyméretű terasz kerül kialakításra, melyről gyönyörű kilátás nyílik a környékre, és a környező zöldfelületre, valamint a földszinten egy fedett terasz, mely alatt hűs árnyékot nyújt a buja növényzet.

Alapozás
A tervezett épület hagyományos szerkezetekkel épül, pontszerű terhelést a talaj felé nem ad át, ezért hagyományos sávalapok készülnek a teherhordó falazatok alatt.
Az épület alapozása két fázisban készül. Először a teherbíró talaj szintjén egy 60 x 50 cm keresztmetszetű alaptest készül a külső teherhordó falak alatt, 80 x 50 cm keresztmetszetű alaptest pedig a közbenső teherhordó falak alatt. Erre kerül kivitelezésre 30 cm szélességben vasalt zsalukő falazat, egészen a szerelőbeton alsó síkjáig.

Tartófalak:
Az épület hagyományos falazott szerkezetekkel épül, a fal anyaga égetett vázkerámia falazóelem. A falazatot a kivitelezési előírásoknak megfelelően kell elkészíteni. A teherhordó falazat vastagsága 30 cm, a belső teherhordó falazaté szintén 30 cm.

Födém:
Földszint feletti födém monolit vasbeton födém, míg az első emelet feletti födém előregyártott vasbeton E gerendás födém, 5 cm felbetonnal szükség szerint. A lépcsőház íves födémszakasza monolit vasbeton födémből készül.

 

A családi lakóház a tervrajz alapján:

 

 

És íme néhány kép a kivitelezés folyamatáról:

 2016. február 19.

 

2016. február 23.

 

 

2016. február 24.

 

2016. március 11.

 

2016. március 11.

 

2016. március 11.

 

2016. március 11.

kapcsolat

 

Kérdés, ajánlatkérés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.